Logistia-Instituutin tietoiskut jatkuvat Kauhajoella: Aiheena globaalin yrityksen Cisco Systemsin, innovaatiotoiminnan edistäminen ja yhteisöllisten työkalujen hyödyntäminen.

Jan 19th, 2012 - Filed under Events,News

Loistavat puhujat Ciscolta – Ajankohtaiset aiheet – Älä missaa tätä, harvoin tarjolla !
Ilmoittautumiset ja ohjelma: http://goo.gl/SF81S

Tietoisku ke 1.2. klo 14-15 : Kuinka Ciscolla hoidetaan yrityksen ja henkilöstön
innovaatiotoimintaa

Cisco Systems Finlandin toimitusjohtaja Esa Korvenmaan puhuu videon
välityksellä Kauhajoelle yrityksille , organisaatioille ja asiasta kiinnostuneille

Tietoisku ke 15.2. klo 14-15
Kuinka Cisco hyödyntää kollaboraation eli yhteistyön työkaluja?
Ciscon maajohtaja Owe Ekman esittelee erilaisia yhteistyötä helpottavia ratkai-
suja ja kuinka ne ovat käytössä Ciscon maailmanlaajuisissa verkostoissa.
Taustaa:
Cisco Systems (NASDAQ: CSCO) on maailman johtava tietoverkkoratkaisujen toimittaja. Ciscon ratkaisuihin perustuvat tietoverkot mahdollistavat puheen, datan ja videokuvan turvallisen välittämisen ja jakamisen ajasta tai paikasta riippumatta. Ciscon kehittämät laitteet, ohjelmistot ja palvelut auttavat ihmisiä monipuolistamaan viestintäänsä ja vuorovaikutustaan tietoverkkojen välityksellä. Lisätietoa Ciscosta löytyy osoitteista http://newsroom.cisco.com ja suomeksi www.cisco.fi.
Cisco TelePresence -huoneita on maailmanlaajuisesti käytössä yli 3 500 yli 550 organisaatiolla. Ciscolla itsellään on maailmanlaajuisesti käytössä 790 TelePresence-huonetta 52 maassa. Kauhajoella ja Teuvalla on yhteensä 4 kpl Ciscon videoneuvottelulaitteita. Tämä mahdollistaa ekologisen yhteydenpidon eri ryhmien välille sekä korkealaatuiset seminaarit alueella.
Esa Korvenmaa on Ciscon Suomen yhtiön toimitusjohtaja vastuullaan myös Baltian maiden liiketoiminta. Hän aloitti toimessaan elokuussa 2006. Ciscolle Korvenmaa siirtyi TeliaSonera Finland Oyj:stä, jossa hän työskenteli varatoimitusjohtajana ja suurasiakassuhteista vastaavana johtajana. Aiemmin Korvenmaa on toiminut muun muassa Hewlett-Packard Oy:ssä ja Stonesoft Oyj:ssä toimitusjohtajana. HP:lla hän toimi lisäksi Northern Europe (Pohjoismaat ja Benelux-maat) -tietojärjestelmämyynnin johtajana sekä Euroopan Network and Service Provider -liiketoimintayksikön johtajana.

Tags: , , , ,

Leave a Reply